Individuele opstellingen & coaching


Je gevoel laten spreken kan ook voor jou een enorme opluchting zijn.

Individuele opstellingen & coaching

Is de stap om mee te doen in een groep te groot? Dan kan ik je één op één coachen. Een individuele opstelling werkt op dezelfde manier als een familieopstelling. In een individuele opstelling worden de representanten vervangen door poppetjes of vloerankers. Vaak weet je dat er een belemmering is in je leven maar kun je met je hoofd niet begrijpen wat er speelt. Heb je het gevoel dat je er zelf niet uitkomt? Een individuele opstelling kan je daarbij helpen.

Een opstelling gaat sneller dan je hoofd kan begrijpen. Je gevoel laten spreken, kan ook voor jou een enorme opluchting zijn.

Een individuele opstelling helpt je

> Om inzicht te krijgen in wat wel en niet werkt als het gaat om geluk, werk en relaties.

> Weerstand overwinnen en vanuit inzicht en verbinding kiezen voor verandering.

> Een brug te slaan tussen hoofd en hart als het gaat over het omarmen van de realiteit van alledag.

> Het verleden erkennen en loslaten, zodat je de toekomst binnen kunt laten en jij je je eigen leven kunt liefhebben.

Thema's


Icoon-ziekte-en-gezondheid

Ziekte & gezondheid

Ziekte is te bestrijden met allerlei reguliere middelen. Sommige dingen zijn echter niet met reguliere middelen te bestrijden. De systemische blik kijkt anders naar ziekte en gezondheid. Samen kunnen we kijken wat jouw ziekte betekent voor het systeem van herkomst. Stel dat jouw ziekte een stem zou hebben, wat is dan de boodschap en kun jij de boodschap horen?

Icoon-toekomst-of-verleden

Toekomst of verleden

Probeer jij wanhopig de toekomst te vinden of laat jij je vinden? De toekomst lijkt een planbare kalender waar we zelf koers kunnen bepalen, maar werkt het in de dagelijkse werkelijkheid wel echt zo? Hebben we focus nodig of hoeven we enkel vindbaar te zijn voor de toekomst die naar ons komt?

Icoon-dood-of-leven

Dood of leven

De dood is een onderwerp waar we allemaal iets van vinden. Toch lopen de meeste mensen er met een grote boog omheen. De dood hoort bij het leven. Je kunt contact maken met de dood, ver voor deze het roer in je leven overneemt. Ervaring leert dat de kennismaking met je dood wonderbaarlijk veel levensenergie kan geven. Heb je een issue met de dood? Het lot en de dood zijn met elkaar verbonden, en met het leven.

Een slimme ziel spreekt hardop in stilte

- Bert Hellinger -