Individuele opstellingen & coaching


Je gevoel laten spreken kan ook voor jou een enorme opluchting zijn.

Individuele opstellingen & coaching

Heb je het gevoel dat de de stap om mee te doen in een groep te groot is dan kan je ook prima één op één coachen. Een individuele opstelling werkt op dezelfde manier als een familieopstelling, maar hierbij worden de representanten vervangen door poppetjes, vloerankers of meditatie technieken. Het is lastig wanneer je er zelf niet uitkomt en je een gevoel hebt wat maar blijft knagen. Vaak weet je dat er een belemmering is in je leven maar kun je met je hoofd niet begrijpen wat er speelt en dan helpt een een op een echt heel goed.

Door verbinding te maken met je ziel voel je dat er iets in beweging komt. Het gaat sneller dan je hoofd kan begrijpen. Je gevoel laten spreken kan ook voor jou een enorme opluchting zijn.

Een individuele opstelling helpt je

> Om inzicht te krijgen in wat wel en niet werkt als het gaat om geluk, werk en relaties.

> Weerstand overwinnen en vanuit inzicht en verbinding kiezen voor verandering.

> Een brug te slaan tussen hoofd en hart als het gaat over het omarmen van de realiteit van alledag.

> Het verleden erkennen en loslaten, zodat je de toekomst binnen kunt laten en jij je je eigen leven kunt liefhebben.

Thema's


Icoon-ziekte-en-gezondheid

Ziekte & gezondheid

Ziekte is te bestrijden met allerlei reguliere middelen, maar wanneer je open staat voor mijn systemische blik kunnen we samen kijken wat jouw ziekte betekend voor het systeem van herkomst. Stel dat jouw ziekte een stem zou hebben, wat is dan de boodschap en kun je de boodschap horen? Sta je open om te kijken naar je ziekte vanuit de gedachte dat deze liefdevol is gekomen om balans te herstellen in het systeem van herkomst? Of dat je onbewust iemand in jouw systeem eert door deze ziekte op je te nemen?

Icoon-toekomst-of-verleden

Toekomst of verleden

Wil jij of je organisatie de toekomst wanhopig proberen te vinden of laat je de toekomst jou vinden? De toekomst lijkt een planbare kalender waar we zelf koers kunnen bepalen, maar werkt het in de dagelijkse werkelijkheid wel echt zo? Hebben we focus nodig of hoeven we enkel vindbaar te zijn voor de toekomst die naar jou toe komt. Die toekomst die door je hart stroomt en niet planbaar is en past bij het thema in jouw leven?

Icoon-dood-of-leven

Dood of leven

De dood is vaak een onderwerp waar we allemaal iets van vinden, maar waar we met een boog omheen lopen. En toch… de dood hoort bij het leven. Je kunt contact met de dood maken ver voor deze het roer in je leven over komt nemen. Ervaring leert dat de kennismaking met je dood wonderbaarlijk veel levensenergie kan geven. Heb je een issue met de dood? Ben je bang, kijk je er naar uit of zoek je handvatten om rust te vinden in je proces? Ben je zelf terminaal ziek en wil je rust vinden of ben je mantelzorger die zoekt naar rust? Het lot en de dood zijn met elkaar verbonden, en met het leven.

Een slimme ziel spreekt hardop in stilte

- Bert Hellinger -