Ziekte & Gezondheid


Thema's


Icoon-ziekte-en-gezondheid

Ziekte & gezondheid

Ziekte is te bestrijden met allerlei reguliere middelen, maar wanneer je open staat voor mijn systemische blik kunnen we samen kijken wat jouw ziekte betekend voor het systeem van herkomst. Stel dat jouw ziekte een stem zou hebben, wat is dan de boodschap en kun je de boodschap horen? Sta je open om te kijken naar je ziekte vanuit de gedachte dat deze liefdevol is gekomen om balans te herstellen in het systeem van herkomst? Of dat je onbewust iemand in jouw systeem eert door deze ziekte op je te nemen?

Icoon-toekomst-of-verleden

Toekomst of verleden

Wil jij of je organisatie de toekomst wanhopig proberen te vinden of laat je de toekomst jou vinden? De toekomst lijkt een planbare kalender waar we zelf koers kunnen bepalen, maar werkt het in de dagelijkse werkelijkheid wel echt zo? Hebben we focus nodig of hoeven we enkel vindbaar te zijn voor de toekomst die naar jou toe komt. Die toekomst die door je hart stroomt en niet planbaar is en past bij het thema in jouw leven?

Icoon-dood-of-leven

Dood of leven

De dood is vaak een onderwerp waar we allemaal iets van vinden, maar waar we met een boog omheen lopen. En toch… de dood hoort bij het leven. Je kunt contact met de dood maken ver voor deze het roer in je leven over komt nemen. Ervaring leert dat de kennismaking met je dood wonderbaarlijk veel levensenergie kan geven. Heb je een issue met de dood? Ben je bang, kijk je er naar uit of zoek je handvatten om rust te vinden in je proces? Ben je zelf terminaal ziek en wil je rust vinden of ben je mantelzorger die zoekt naar rust? Het lot en de dood zijn met elkaar verbonden, en met het leven.

Uiteindelijk zijn we allemaal in dienst van het leven

- Trudy Hommel -