Agenda


Agenda familieopstellingen

Familieopstellingen Tilburg

Datum: 15 april 2018

Tijd: van 10:30 tot 17:30uur

Locatie: Tilburg of Goirle

|

Alle thema’s zijn welkom, jij ook! De definitieve starttijd hangt af van het aantal deelnemers. Je ontvangt een bevestiging van deelname, een vragenlijst ter voorbereiding en een digitale factuur als je je opgeeft via onderstaand aanmeldformulier of via info@trudyhommel.nl. Opgeven uiterlijk 12 april a.s.

Heb je vragen vooraf? Bel of mail me gerust. Je kunt me bereiken via 06 106 88066 . Koffie en thee is verzorgd, evenals een simpele lunch. De kosten voor deze workshop bedragen € 90,00 per deelnemer inclusief btw. Ook als  je als representant komt betaal je dit tarief, omdat je altijd inzichten mee naar huis neemt als je komt, ook als je zelf geen vraag inbrengt.

Omdat ik in 2018 mijn 10 jarig jubileum vier als ondernemer is er een aanbieding: Je mag iemand meenemen voor  € 60,00!

Inschrijfformulier

Je naam

Je e-mailadres

Hoeveel personen wil je inschrijven?

Opmerkingen


Verder in de Palliatieve Terminale Zorg

Start datum: 29 september 2018

Eind datum: 25 mei 2019

Verder in de Palliatieve Terminale Zorg

Verdiepende opleiding voor professionals werkzaam in de palliatieve terminale zorg.

Kernwoorden: *Systeemzorg *Presentiebenadering * Learning Community

Palliatieve terminale zorg bieden is meer dan het praktisch uitvoeren van specifieke handelingen. Centraal in deze zorg staat het begeleiden in de laatste levensfase van de patiënt en zijn naasten. In de volle breedte van het mens-zijn zowel op lichamelijk, psychosociaal als spiritueel gebied. Deze zorg levert de zorgverleners vaak veel voldoening op. Tegelijkertijd wordt vaak onderschat dat de intensieve zorg rondom het levenseinde nogal wat vergt van een professional. Die natuurlijk ook mens is met een leven waarin ook kleine en grote intense gebeurtenissen plaatsvinden. Scholingen op kennis en kunde zijn er en worden natuurlijk gevolgd. Maar het leven vraagt ook om herijking van rollen en patronen. Om vanuit rust en behoefte aan balans in nemen en geven tijd te investeren in jezelf als mens.
Omdat je met hart en ziel goede palliatieve terminale zorg geeft én wil blijven geven.

Meer informatie over de begeleiders: www.trudyhommel.nl en www.madeleinetimmermann.nl

Kostenplaatje: De kosten voor deze opleiding bedragen € 1775,- inclusief BTW, lunch, syllabus en werkboek. Eventuele overnachtingskosten in het aanvang en afsluitende weekend zijn voor eigen kosten. (Overnachten is niet verplicht). Betaling als minimaal aantal inschrijvingen is bereikt.

Opgeven uiterlijk 15 juli. Scholingsdagen: Intro weekend: 29 en 30 september 2018. Opleidingsdagen: 23 oktober’18, 23 november ’18; 18 januari ’19; 22 februari ’19; 26 maart ’19; 24 en 25 mei ’19 afsluitende 2 daagse. Minimaal 15 deelnemers, max 20.

Locatie: Klooster Nieuwkerk in Goirle. www.kloosternieuwkerk.nl
Opgeven via info@trudyhommel.nl of info@madeleinetimmermann.nl.
Heb je behoefte aan meer informatie? Bel voor de complete flyer: 06-10688066. Fijn als je dat doet ergens tussen 15 en 17 uur. Of stuur een mailtje dan bellen wij jou. Voel je van harte uitgenodigd om mee te doen!